Ny rapport om lanseringen av iPhone SE uppdatering nästa år

iPhone SE

Vi hörde först om en ny iPhone SE modell i augusti, och en ny rapport idag bäkreftade detta. Märkning av den iPhone SE 2, den kinesiska rapporten föreslår att den kommer att tillverkas exklusivt av Wistron i Indien.
Rapporten har inga släpper inte några fler detaljer om den ryktade enheten utöver att en lansering kommer första kvartalet. Detta skulle överensstämma med den ursprungliga modellen, som gick till försäljning i mars 2016.

Även om den främst är avsedd som en budget mobil och Apple väljer att tillverka den i Indien, har SE också funnit en nisch bland de som har råd med de större modellerna, men föredrar den lätta och klassiska utformningen av den 4-tums enheten.

Den tidigare rapporten föreslog en ganska blygsam uppdatering, med en snabbare chip, möjligen genom en uppgradering till A10-chipet som används i iPhone 7.

Vi har sett mer än ett utförande som illustrerar en ganska mer optimistisk syn på en iPhone X skärm, men det har tyvärr inte rapporterats om sådana nya planer. En sådan telefon skulle vara en utmaning för enhetens roll som en billig telefon och en ultraportabel enhet, även om tanken visade sig populär i en läsarundersökning.