Mobilfordal

mobilfodral

Mobilfodral eller plånboksfodral är bra för dom som alltid är på språng, eftersom de tillåter dig att ha alla dina saker som mobiltelefon, visitkort, kreditkort och id-kort på en plats. Vanliga traditionela plånböcker eller väskor behövs inte längre (om du nu naturligtvis inte bär på en massa papper eller presentationsmaterial). Mobilfodral kan köpas i många olika färger och mönster, dom flesta ser väldigt snygga ut, vilket är bra om du försöker imponera på någon. Här presenterar vi några exempel på vilket sätt och lägge dom används, observera att mobilfodral kan vara bra för mä och inte bara kvinnor

Planering: När du är på plats vid ett möte eller seminarium, det sista du vill göra är att släppa på en handväska eller portfölj. Å andra sidan, måste du ha din mobiltelefon med dig hela tiden. Du behöver också några andra saker – ditt hotell nyckel, ett kreditkort, ditt ID så att du kan få en drink i slutet av dagen. Med en mobilfodral har du allt du behöver i ett bra läge.

Mamma: Finns det någon mer heltids jobb än att vara en mamma? När du måste hålla koll på blöjor, uppstoppade djur, kex lådor och vem vet vad, är det skönt att inte lägga till en väska till listan. En mobilfodral håller dina väsentligheter på samma plats och gör dem lätta att hitta bland resten av livets röra.

Försäljning: Är du ständigt på möte med kunder i en mängd olika platser t.ex. Butiker, kaféer, över en middag. Med en mobilfodral, har du enkelt tillgång till allt du behöver – ett kreditkort för att betala fikat med eller visitkort att ge till kunder.

Marknadsföring eller PR: Om du arbetar i ett av dessa områden, är du förmodligen upptagen av kunder och kollegor på en regelbunden basis. När du vill se trendig ut och har det nödvändigaste för ditt yrke mobiltelefonen kommer även mobilfodral att bidra med både plats och trend.