iPhone Plånboksskal

iphone-fodral

Smart skal gör din iPhone till en plånbok

iphone-fodral

Detta ingår:

Fodralet
1 st 3,5mm plugg som skyddar hörlursuttaget
1 st 30-pin plugg som skyddar uttaget för laddning & sync
Äkthetscertifikat
Simkorts öppnare
Äkta skinn

Det första du kommer märka är hur fodralet doftar. Det går inte och undgå att det är äkta skinn vi håller i.
Bara det inbringar en känsla av äkthet och bra kvalité. Något som kommer hålla väldigt länge tillsammans med din iPhone.

Fodralets uppbyggnad

Detta fodral är utformat för att du ska kunna ta med dig det viktigaste; Din iPhone, ditt legg/körkort samt bankomatkort. Det flesta klarar sig med det, i alla fall jag. (Dock rymmer detta fodral upp till 4 st kort)

Fodralet omsveper din iPhone i äkta läder på fram och baksida. Dock sitter det ett mattsvart skal av plast på insidan, vilket din iPhone placeras i. Detta håller den stadigt på plats och tillåter dig att komma åt alla viktiga funktioner och knappar.

Skalet har en flärp som utgör själva stängningsmekanismen. I denna flärp finns en magnet som håller fodralet stängt och som gör det enkelt att öppna vid behov.

När du ska använda din iPhone, viker du enkelt tillbaka ena kanten av fodralet till baksidan, vilket gör det fullt möjligt att hålla telefonsamtal.

Fodralet är oerhört snygg, stiligt men gör din iPhone något tjockare. Men vetskapen att du har allt viktigt samlat på ett och samma ställe gör det hela till ‘ingen big deal’ .

Om jag ska nämna något negativt, är det väl tanken att, OM du tappar din iPhone, förlorar du även ditt bankomatkort och legitimation. Men håller du koll på dina grejer och är medveten bör detta inte vara något problem alls.

Denna mobilfodral  kostar 199:- vilket det är värt, men tanke på funktionaliteten och att det är äkta skinn.