Bästa iPhone 7 Skydd

Vi har skrivit om iPhone 6 och nu om iPhone 7 som är förmodligen den mest kontroversiella iPhone hittills. Du kommer att vilja köpa ett skydd särskilt om du har valt den lätt repiga iPhone 7 i svart finish. Du kommer märka att måtten för skal till iPhone 7 är samma som iPhone 6/6s, men iPhone 7 skal kommer att täcka hörlursuttaget på din iPhone 6 eller 6s, vilket inte är oerhört hjälpsamt om du är ett fan av trådlösa hörlurar. Men du har en ny telefon, så den borde ha ett nytt skal.

 

Spigen Tunn skal

Om du har beställt en  kolsvart iPhone 7, låt den inte förlora sin snygga form och elegans med vilken skal som helst. Köper du Spigen Thin Fit skal i kolsvart har du är bra skydd och behåller dess glans. Det kommer också i fyra andra finish än i svart t.ex. silver och guld för att matcha hela sortimentet av iPhone.

 

Speck Presidio Golden Blossoms

Allt är i rosa och iPhone 7 är inget undantag, särskilt med körsbär blomma på denna Speck skal. Var inte rädd för gulnader eller nermattning på grund av UV strålar eller repor, denna skal motstår det mesta.

 

 

Sonix I Luv Sushi

Sushi eller din iPhone 7? Som gör att du älskar den ännu mer? Du behöver inte välja. Sonix skal har en smakfull och välsmakande sushi tryck på baksidan av skalet.

 

 

 

Caseology Savoy

Caseology gör ett skal som passar snyggt till iPhone 7 guld. The Savoy är färgat med rosa guld och endcaps som skyddar iPhone 7 kanter mot stötar. Finns även i andra fätger en guld, t.ex. svart, mint, marin.

 

 

Apple Silikon Skal

IPhone 7 är vattentät så varför inte täcka den i en vattentålig silikonskal som  Apple tillverkar själv?  Du kan få den rosa sand färg som är på bilden och eller väljer du en av åtta andra färger.

 

 

Incipio Esquire Wallet

Incipio Esquire Wallet skal har en skön grå tyg som får den att smälta in i en skräddarsydd garderob. Det finns även plats för två kreditkort också.