Bästa iPhone 6s & iPhone 6 Skydd

Acme Made Charge Case

Denna smarta skal från Acme Made har en inbyggd batteri och med kompakt lighting kabel, allt i en tunn och lätt förpackning. Den robusta konstruktionen polykarbonat ger också låg profil och skyddar från lätta stötar och repor.

 

Adopted Saddle Läder Wrap Skal

Denna klassiska skal från Adopted sveper din iPhone i äkta läder och metallisk ram. Det är den perfekta botemedlet för någon som avundas Galaxy S7.

 

 

Apple iPhone 6s Läder skal

iPhone 6s skal passar också  iPhone 6, och kommer direkt från Apple, så du vet att det inte kommer att hindra någon funktion. Äkta läder ger en touch av lyx, medan ett mjukt foder av microfiber skyddar telefonen.

 

Apple iPhone 6s Silikon Skal

Om läder är inte din grej, har Apple också ett silikonskal som lovar att vara så formpassande som läderskal. Den har också samma foder av microfiber som den dyrare modellen.

 

 

Ballistic Hard Core Skal

Den ballistiska Hard Core skal erbjuder militärt starkt kvalitets skydd, klarar slag och fall med upp till 12 meter. Täcker inga portar håller damm borta. Riktigt hardcore skal.

 

 

Ballistic Jewel

Ballistisk Jewel skal erbjuder ett bra skydd mot fall samtidigt är den elegant och fickvänlig. Med sina förstärkta hörn lovar tillverkaren skydd mot fall från 6 meters höjd.

 

 

Ballistic Urban Select

Klarar fall från 6 meters höjd, skyddar mobilen samt skärmen med dom upphöjda läpparna runt ramen. Ger en elegant och äkta trä finish. Ballistisk Urban Select skal ett elegant sätt att skydda din iPhone på.

 

Case-Mate Brilliance

Case-Mate Brilliance kommer att täcka din iPhone 6 i kristaller, glitter och läder, om du gillar denna typ skal.